Indhold i sidebaren

Her har vi indsat et tekst-afsnit i sidebaren. I teksten har vi desuden integreret et billede. Du kan slette dette tekst-afsnit ved at klikke på redigeringsikonet lige ovenfor.
 
Prøv også at indsætte dit eget tekst-afsnit via værktøjslinjen her i sidebaren.
 
 
 
 
 
 
Artikel af Simon Baron-Cohen og hvorvidt asperger syndrom eller højt fungerende autisme skal anskues som et medfødt handicap. Se nedenstående link til artiklen.
 
 
 
 
( Links er delt op i katagorier, fordi, det skaber bedre overblik for folk, der står og søger noget bestemt indenfor autismeområdet ).
 
 
Meninger og holdninger om Brikken og andre mærkater:
 
 
 
 
 
 
Inspirerende hjemmesider af autistiske mennesker.
 
 http://www.felixmunch.dk (autistisk ung mand, der holder fordrag m.m herunder rettet til specielt til autistiske forældre)
 
https://aspiesolutions.blog ( autistisk mor og socialpædagog)
 
https://www.chrispackham.co.uk/ ( Engelsk tv vært m.m. se mere om ham under afsnittet autisme).
 
 
 
http://autisticnotweird.com/ ( Tidligere lærer, nu forfatter og fordragsholder).
 
https://denstillepigeogjuniorsverdenblog.wordpress.com/ ( Forældre, sej mor, der kæmper for sit barn. Har et talent for, at skrive, så tingene er til, at forstå. Hun burde skrive en bog om hendes oplevelse med systemet.)
 
www.ferrer.dk ( Christian og Sif Steward-ferrer, ægtefæller, Han er psykolog  m.m. og hun er videnskabsteoretiker can.mag. i filosofi og antropologi.
 
https://autismeplusfar.com/  ( Er forældre, Arbejder til dgl med børn med udfordringer )
 
http://www.zmiley.dk/ ( I flexjob, uddannet markedsføringsøkonom og arbejder som indkøber i Svendborgs Brakes ApS og aktiv indenfor aspergerforeningen)
 
http://www.rainwoman.dk/ ( Er forældre, arbejder som grafisk illustrator i flexjob, aktiv i Nauk og holder foredrag, er du ny diagnoseret, er det en rigtig god hjemmeside, at gå ind på).
 
https://www.overlevelsesguiden.dk/ ( Er forældre, tidligere politibetjent, førtidspensionist, og fordragsholder ).
 
http://www.bornwithaspergers.com/ ( Amerikansk forfatter, og anæstisisygeplejerske m.m. )
 
http://autismeogmig.blogspot.dk/ ( foredragsholder, BID brugerlærer, performancekunstner, førtidspensionist ). 
 
https://whitfield.dk/ ( Aktiv i aspergerforeningen, En herre, der fortæller blandt om vores sanser, og gode opskrifter på mad, hvilket er en af hans passioner ).
 
https://autismeliv.dk/ En herre, der fortæller om sit liv med autisme og fysisk handicap, og hans passioner for blandt andet mad )
 
http://www.moiautisteasperger.ca/da/prophetie-auto-realisatrice-destructrice-triste-realite/ ( Har interessante holdninger om måde, vi autitiske mennnesker anskues på af omverden ).
 
https://twitter.com/lonesaederup?lang=ms ( Snart nybagt mor, Feminist, Can.mag. underviser indefor sprog, og en aktiv kvinde med mange interessante meninger og holdninger, der ikke kun relaterere sig til autisme).
 
http://www.salixas.com/ ( Fordragsholder, førtidspensionist, og har lavet et oplæg i Politikken, forfatter, aktiv i Landforening Autisme).
 
https://www.williamstillman.com/ ( Amerikansk Forfatter, fordragsholder m.m. )
 
http://www.rudysimone.net/ ( Forældre, Sanger, Forfatter m.m. Se også på Youtube )
 
http://autismwhisper.com/ ( Forældre, Forfatter, Fordragsholder, Tidligere model, og uddannet pædagog, førtidspensionist ).
 
 https://musingsofanaspie.com/adult-diagnosis/ ( Forældre, Forfatter, skriver om hvordan det opleves,, at være autistisk mor ).
 
 
 
Links til Neurotypiske forældres hjemmesider og Blog:
 
 
 
 
 
 
Søskende til autistiske mennesker:
 
 
http://www.autizme.dk/om_hjemmesiden ( Forum for søskende til autistiske mennesker ).
 
 
Organisationer: